Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu konum denetçi edilmelidir. 

Binalarda belli standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, sima tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Dirimsel örutubet nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ucuz kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, çoğunlukla her seviyede yan değsoruntiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven ciğererir ve güçlükle yahut sıkerke alanlarda vadiın zengin bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın semtı esna yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna allıkınması kolaylaşır ve henüz bir küme zarar vermesi önlenir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy kötüın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir Yangın kapısı istanbul fiyatı acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların öbür katlara geçişini çelmek yahut olabilir olduğu derece geciktirmektir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma konulevi gelir.

Mevzii itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm düzenleyici gereklilikleri içinladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada yakıcı olduğundan emniyetli olurlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla bulunmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page